Okiday Försäljning AB är en del av Okiday AB Group och är ett dedikerat och auktoriserat mopedbilsföretag som fokuserar på mopedbilar och strävar mot att skapa en trygg och ärlig miljö kring mopedbilsköpet, oavsett om du är privatperson eller företagare vill vi hjälpa dig som kund till ett enkelt och personligt mopedbilsägande som passar just dig och dina önskemål.
Med vår mopedbilshall och vår verkstad är vi idag en av de största renodlade mopedbilsåterförsäljarna i Sverige som enbart specialiserat sig på mopedbilsmarknaden.
Vi är auktoriserade och erbjuder nybilsförsäljning av hela Casalinis modellutbud av mopedbilar och har även ett attraktivt urval av begagnade mopedbilar från Ligier, Aixam, Microcar och Casalini.
Vår auktoriserade serviceverkstad erbjuder märkesspecifik service och reservdelar utan påverkan på t.ex. nybilsgarantier m.m. för Casalini, Ligier, Aixam, Minauto och Microcar.
Vår personal är alltid uppdaterade och utbildade på det senaste inom den teknik/utrustning som krävs för service, godkända reparationer och garanti arbeten. Okiday är även godkänt av försäkringsbolagen för att åtgärda försäkringsskador.
Varmt välkommen till oss på Okiday i Danderyd.

Kristian Kinnunen
Ägare / VD Uppväxt i vackra Tornedalen.

Kristian har haft en aktiv karriär inom idrott, (fotboll) som spelare, tränare, ledare i olika befattningar som tex klubbchef, sportchef på bl.a allsvensk nivå. Arbetat länge inom fordonsbranschen med betydande befattningar hos några av dom största aktörerna inom försäkring och bilfinansiering (If, DNB, och Santander Consumer Bank). Har ett stort fordonsintresse och vill verkligen att Okiday sätter spår i branschen som en proffsig aktör med välutbildade medarbetare som sätter sina kunder i fokus för en lyckad affär.

Anna Wretman (bild Kommer)
ECONOMY ADMIN MED RÖTTER FRÅN VÄSTERÅS.

Anna är en f.d fotbollstjej med reaktionssnabbhet och ordningssinne som sina skills. Anna har tidigare bl.a arbetat som arbetsledare på ett stort logistik företag, skött
admin/ekonomi i en idrottsklubb och även ekonomisk redovisning på ett redovisningsföretag.


INSURANCE, GUARANTEE & SERVICE COORDINATOR

Jimmie Lind
Servicemekaniker härstammar från Strömsbruk som ligger vid Harmånger åns mynning i det vackra Hälsingland.

Jimmie är en kille med en gedigen ”mekarbakgrund” och  hans stora intresse är just att meka i och på allt som har en motor och rör på sig. Jimmie kommer med sitt kunnande och erfarenhet se till att kunderna kommer att få svar på sina frågor och erhålla en bra service.


Servicemekaniker