Okiday Försäljning AB är en del av Okiday AB Group och är ett dedikerat och auktoriserat mopedbilsföretag som fokuserar på mopedbilar och strävar mot att skapa en trygg och ärlig miljö kring mopedbilsköpet, oavsett om du är privatperson eller företagare vill vi hjälpa dig som kund till ett enkelt och personligt mopedbilsägande som passar just dig och dina önskemål.
 
Med vår mopedbilshall och vår verkstad är vi idag en av de största renodlade mopedbilsåterförsäljarna i Sverige som enbart specialiserat sig på mopedbilsmarknaden.
 
Vi är auktoriserade och erbjuder nybilsförsäljning av hela Aixams modellutbud av diesel- och elmopedbilar och har även ett attraktivt urval av begagnade mopedbilar från Aixam, Ligier, Microcar och Casalini.
 
Vår auktoriserade serviceverkstad erbjuder märkesspecifik service och reservdelar utan påverkan på t.ex. nybilsgarantier m.m. för Aixam, Minauto, Ligier, Microcar och Casalini.
 
Vår personal är alltid uppdaterade och utbildade på det senaste inom den teknik/utrustning som krävs för service, godkända reparationer och garanti arbeten. Okiday är även godkänt av försäkringsbolagen för att åtgärda försäkringsskador.
 
Varmt välkommen till oss på Okiday i Danderyd.

Kristian Kinnunen
Ägare / VD Uppväxt i vackra Tornedalen.

Kristian har haft en aktiv karriär inom idrott, (fotboll) som spelare, tränare, ledare i olika befattningar som tex klubbchef, sportchef på bl.a allsvensk nivå. Arbetat länge inom fordonsbranschen med betydande befattningar hos några av dom största aktörerna inom försäkring och bilfinansiering (If, DNB, och Santander Consumer Bank). Har ett stort fordonsintresse och vill verkligen att Okiday sätter spår i branschen som en proffsig aktör med välutbildade medarbetare som sätter sina kunder i fokus för en lyckad affär.

Anna Wretman (bild Kommer)
ECONOMY ADMIN MED RÖTTER FRÅN VÄSTERÅS.

Anna är en f.d fotbollstjej med reaktionssnabbhet och ordningssinne som sina skills. Anna har tidigare bl.a arbetat som arbetsledare på ett stort logistik företag, skött
admin/ekonomi i en idrottsklubb och även ekonomisk redovisning på ett redovisningsföretag.

 

 

 

 

 

 

Linnea Svensson (Bild KOMMER)
INSURANCE, GUARANTEE & SERVICE COORDINATOR från Norrort.

Linnea har arbetat på flera av dom stora bilföretagen i Stockholm med rutiner, processer för verkstäder, skadebesiktning / kalkyl beräkning till försäkringsbolag i försäkringärenden och service rådgivning till kunder. Med sina goda kunskaper inom dessa områden kommer kunderna att få bästa service, snabba svar vid tex försäkring skador, garantiärenden och div service frågor .

Jimmie Lind
Servicemekaniker härstammar från Strömsbruk som ligger vid Harmånger åns mynning i det vackra Hälsingland.

Jimmie är en kille med en gedigen ”mekarbakgrund” och  hans stora intresse är just att meka i och på allt som har en motor och rör på sig. Jimmie kommer med sitt kunnande och erfarenhet se till att kunderna kommer att få svar på sina frågor och erhålla en bra service.

 

 

 

 

 

JOEL KÖTHNIG (BILD KOMMER)
Servicemekaniker från söderort

Joel är en kille som gillar när det går undan vilket hans motorintresse vittnar om.Han gillar att få justera in sin mc så den når sin fulla potential vid aktiv körning. Joel är en kille som är väldigt noggrann och lämnar inget åt slumpen utan allt är noggrant iopsatt och testat innan det lämnas vidare till kund. Han gillar också ordning och reda vilket skicket på hans saker och ordningen bland hans verktyg vittnar om.