Okiday Försäljning AB är en del av Okiday AB Group och är ett dedikerat och auktoriserat mopedbilsföretag som fokuserar på mopedbilar och strävar mot att skapa en trygg och ärlig miljö kring mopedbilsköpet, oavsett om du är privatperson eller företagare vill vi hjälpa dig som kund till ett enkelt och personligt mopedbilsägande som passar just dig och dina önskemål.
Med vår mopedbilshall och vår verkstad är vi idag en av de största renodlade mopedbilsåterförsäljarna i Sverige som enbart specialiserat sig på mopedbilsmarknaden.
Vi är auktoriserade och erbjuder nybilsförsäljning av hela Aixams modellutbud av mopedbilar och har även ett attraktivt urval av begagnade mopedbilar från Ligier, Aixam, Microcar, Chatenet och Casalini.
Vår auktoriserade serviceverkstad erbjuder märkesspecifik service och reservdelar utan påverkan på t.ex. nybilsgarantier m.m. för Aixam, Ligier, Casalini, Minauto och Microcar.
Vår personal är alltid uppdaterade och utbildade på det senaste inom den teknik/utrustning som krävs för service, godkända reparationer och garanti arbeten. Okiday är även godkänt av försäkringsbolagen för att åtgärda försäkringsskador.
Varmt välkommen till oss på Okiday i Danderyd.

Kristian Kinnunen
Ägare / VD Uppväxt i vackra Tornedalen.

Kristian har haft en aktiv karriär inom idrott, (fotboll) som spelare, tränare, ledare i olika befattningar som tex klubbchef, sportchef på bl.a allsvensk nivå. Arbetat länge inom fordonsbranschen med betydande befattningar hos några av dom största aktörerna inom försäkring och bilfinansiering (If, DNB, och Santander Consumer Bank). Har ett stort fordonsintresse och vill verkligen att Okiday sätter spår i branschen som en proffsig aktör med välutbildade medarbetare som sätter sina kunder i fokus.

Rikard Möberg
Säljare / Försäkrings & Produkt specialist från Lidingö, Stockholm.

Rikard är en kille som har jobbat inom flera sektorer och olika arbeten, han har en dokumenterad sälj erfarenhet och kommer med sin rutin från det och sitt sinne för ordning och reda att bli den som är spindeln i nätet på plats i vårt showroom i Danderyd.
Rikards stora intressen är träning / gym, cykla / mtb och motorer, han har en drifting bil som han gärna ”rastar” då och då.

Gustav Folcker
Servicemekaniker från Danderyd med rötter från dalarna.

Gustav har ett intresse för motorer och att få göra ngt med ”händerna” som sin stora drivkraft.
Han har gått alla utbildningar som krävs av/hos generalagenterna för dom ledande märkena på marknaden och har även nu efter att ha arbetat några år med service & reparationer av mopedbilar fått den erfarenhet och rutin som behövs vilket gör honom till en oerhört viktig kugge i teamet.

Gustavs intressen vid sidan om jobbet är att gå på fotboll och att hänga med polare.